Saturday 31 March 2018

Forex titan zinciri


SON DAKİKA HABERLERİ.


İntihar eden komando astsubay Ercan Ateş son ses kaydında böyle mesaj verdi.


MUSTAFA ŞEN / SHOW HABER.


TSK mesuplarını dolandıran saadet zincirinin en önemli ismi vicdan azabına dayanamadı ve canına kıydı. İntihar eden komando astsubay Ercan Ateş son ses kaydında böyle mesaj verdi.


mustafa şen.


Değerli Haberturk okurları.


Haberturk ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, em objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.


Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan Diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara IRK, cinsiyet, DIN, dil BASTA olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve silinecektir yorumlar. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk yorum sayfalarında yer almayacaktır.


Ayrıca Haberturk yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.


Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk yorum sayfalarında paylaşılamaz.


Haberturk yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk bunlardan sorumlu tutulamaz.


Haberturk yorum sayfalarında yorum yapan's okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları 'nı ve Gizlilik Sözleşmesi' ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.


Bizlerle ve diorer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.


Özel Kuvvetler Komutanlığ'ındaki darbe davasında 11.


Bingöl'de çatışma! Bir terörist etkisiz hale.


Üsküdar'da şüpheli paket paniği.


Kadın 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


Manisa'da terör örgütü DEAŞ operasyonu.


Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. bölüm fragmanı.


Son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi HaberTurk; HaberTurk haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler izinsiz olarak kopyalanamaz ve başka yerde yayınlanamaz.


Genç kadın para için öldürüldü!


Tuzla'da tersanede patlama sesi.


Saniyeler sonra olacakları tahmin bile edemezdi!


Korkunç! Otel odasında başına poşet geçirilmiş halde bulundu.


Müzik öğretmeni cinnet getirdi! Elinde bıçaklarla evden fırladı.


15 yaşındaki lise öðrencisi babasını uykuda öldürdü!


Magazin Haberleri Güncel Haberler Filho Dakika Haberleri Dünya Haberleri Yayın Akışı Yerel Haberler Yeni Medya Sanat Haberleri Kose Yazarları Ekonomi Haberleri Borsa Haberleri Altın Haberleri Spor Haberleri Futbol Haberleri Süper Lig Haberleri Basketbol Haberleri İddaa Programı Canlı Mac Sonuçları Tenis Haberleri Voleybol Haberleri Teknoloji Haberleri Ciência Haberleri Akıllı Telefonlar İnternet Haberleri Kullanım Koşulları Oyun Haberleri Sağlık Haberleri Cinsel Sağlık Sağlıklı Beslenme Anne Bebek Saatlik Hava Durumu Gizlilik Sözleşmesi Döviz Hamilelik Diziler Piyasalar Künye İZLEYİCİ HATTI:


Sites de internet de haberturk na sua página de conteúdo em português. Tenerturk Gazetecilik A. Ş.'ye hatir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.


Copyright © 2017 - Tüm hakları saklıdır. Habertürk Gazetecilik A. Ş.


Em breve para Kazanma Sistemleri.


İnternetten Para kazanmanın Anahtarı.


17 Ağustos 2018 Çarşamba.


Xnetwork Marketing (Titan) Sadet Zinciri mi?


Aslında bu sefer ki konumuz internnetten para kazanmak konusunda ön yargılı davrananlardan daha çok evden para kazanmanın kendi işinin patronu olmanın imkansız olduğunu Düşünelere karşı hazırlanmış bir konu olucak çünki Şu lanet ön yargıları yıkmak için Sadet zinciri konusuna değinmek istiyorum.


Ben tamanho Bunu dolaylı yoldan bir Saadet zinciri mağduru olarak anlatabilirim aslında. Aile olarak ekonomik sıkıntının baş gösterdiği bir dönemdeydik hala da öyle sayılırız ya neyse acilen Paraya ihtiyacımız vardı. Bu arada olay Saadet zincirinin kapatıldığı zamanlarda baş göstermişti. Bir gün ABIM bir tanıdığın vasıtası ile bir Não há comentários sobre este artigo. Tabi biz de şüphe ile yaklaştık laia Zaman ama ABIM teklifi Cabul Etti ve Hatta bir kaç gün içerisinde çalışmalara başlayıp Davet edeceği kişilerin listesini oluşturdu. Neyse ki ISI fazla büyütmeden Saadet zinciri BASINA yansıdı ve tc tutuklama haberlerini izlemeye başladık. Böylece bu işte bizim için filho bulmuş oldu. Bunu neden anlattım çünki görmenizi istedim ki ben bir saadet zinciri tanığı olarak güvendim ve Xnetwork marketing işine girdim sizi hala neyi düşünüyorsunuz.


Eğer internetten para kazanmak istiyorsan doğru rehberleri kullanman gerekir.


Yerli PONZİ SİSTEMİ, Son titan zinciri Gaziantep & # 8217; dez çıktı!


20 anos atrás, vatandaşın parasını sömüren saadet zinciri sisteminin yeni halkası Gaziantep'ten çıktı. Nilfa KOBİ isimli titan yapılanması 81 ilde örgütlendi. '4 ayda yüzde 45 getiri' vaadiyle 6 ayda 40 milyon TL topladı.


Türkiye & # 8217; de çeyrek asırdır bitmek tükenmek bilmeyen saadet zinciri dolandırıcıları bu kez radarına KOBİ & # 8217; leri aldı. 6 horas atrás Gaziantep & # 8217; te kurulan Nilfa KOBİ Holding 81 ilde örgütlendi. Adeta Kaçak bir borsa gibi faaliyet gösteren holdingin Sermaye Piyasası Kurulu ve Borsa İstanbul gibi kurumlarda hiçbir kaydı yok. Buna rağmen, halktan hisse senedi vaadiyle para toplanıyor. Ayda yüzde 12, 4 ayda ana para hariç yüzde 45 kâr payı verileceği belirtiliyor. Somut hiçbir yatırımı olmayan titan zincirine, piramit ponzi sistemi ile yeni üyelikler yapılıyor. Bu yolla 6 ayda 40 milyon toplandı. Sözde holdingin üye sayısı 3 bini aştı.


"GETİR PARA KAZAN".


Sua saadet zinciri yapılanmasında olduğu gibi burada da kazancın altın anahtarı sisteme yeni kurbanlar eklemekten geçiyor. Sözde holding yöneticileri, sistemin nasıl çalıştığını şu sözlerle anlatıyor: & # 8220; Nilfa KOBİ A. Ş. Gaziantep & # 8217; te, liderliğini İbrahim Kelbaş & # 8217; ïn yaptığı ticaret siciline kayıtlı, bir Türk firması. Enerji, geri dönüşüm, Google reklamcılığı, icra ediyoruz. Saydığımız konularda yatırımlar yapılıyor ve üyelere pay verificyor. Yatırımcılar aylık yüzde 11.25 olmak üzere 4 ayda yüzde 45 anapara hariç bir getiri alıyor. Ancak üye getirmeniz şart. Diyelim ki, sizin linkiniz ile bir kişi Nilfalı oldu. Aninda 30 TL hesabınıza yansıyacak. 14 gn sonra da o parayı çekebileceksiniz. İlk sıra üyelerinizin almış oldukları paketlerden 30 TL 2, 3 ve 4 & # 8217; üncü sıra üyelerinizin aldığı paketlerden 15 TL, 5 ve 6 & # 8217; ncı sıra üyelerinizin aldığı paketten 10 TL kazanacaksınız. & # 8221;


6 AYDA 40 MİLYON LİRA TOPLADI.


Nilfa KOBİ vatandaşları kandırmak için sosyal medyayı da kullanıyor. İnternet üzerinden tanıtımlar yapılıyor. Emekli astsubay Ömer Doğan, cep telefonunu da verdiği sayfasında sistemi tanıtıyor. Doğan & # 8217; ìn verdiği bilgilere göre, Nilfa Kobi A. Ş. & # 8217; nin şu ana kadar 3 binin üzerinde üyesi bulunuyor. Sabah & # 8217; ın ulaştığı Doğan, 6 aylık süre içinde 40 milyon liranın geldiği sistemin, şirketlere ortak olduğunu öne sürdü. & # 8220; Bu işin riski var mı & # 8221; sorusuna da & # 8220; Yatırım varsa, risk de var & # 8221; yanıtını verdi. Doğan, Nilfa & # 8217; ya kendi aracılığıyla üye olunduğunda üye getirdiği için 40 lira prim aldığını da belirtti. Doğan, birçok insanın 10 ila 20 bin lira para vererek sisteme dahil olduğunu belirterek, & # 8220; Yıl sonuna kadar 10 tane AVM açılacak & # 8221; dedi. Doğan, şirketin cirosuyla ilgili sorulara ise & # 8220; Ben de bilmiyorum, şirket benim değil ki & # 8221; şeklinde kaçamak yanıtlar verdi.


HAYALİ YATIRIM SUNUYOR.


Kaçak şirket hissesi dağıtan firma, enerjiden reklam sektörüne kadar geniş bir yelpazede yatırımları bulunduğunu iddia ediyor. Ancak Gaziantep Ticaret Odası & # 8217; na kayıtlı gözüken Nilfa & # 8217; nın herhangi bir yatırımı söz konusu değil. SABAH & # 8217; іn emniyet kaynaklarından edindiği bilgiye göre, şirket hakkında dolandırıcılık ve vergi kaçırma suçlamasıyla inceleme başlatılmış durumda. Oda yönetimi de firmanın güvenilir olmadığını inceleme başlattıklarını söyledi.


15 Temmuz & # 8217; U BİLE ALET EDİYOR.


Birçok ilde toplantılar düzenleyerek insanlardan para toplayan şirket yöneticilerinin söylemleri ise bu kadarı da pes dedirtecek cinsten. Şirketin kurucusu olduğunu iddia eden Halil İbrahim Kelbaş, tanıtım seminerlerine 15 Temmuz ruhunu alet etmekten çekinmiyor. Seminerlerde é o fornecedor de marketing de rede e a empresa de serviços de rede, que trabalha na área de televisão, e não é o fabricante de produtos.


XNetwork Titan Saadet Zinciri mi?


XNetwork ile yazmaya başladığım günden beri, seu Network Marketing sisteminde olduğu gibi XNetwork sistemi için de "XNetwork, dolandırıcı Titan Saadet Zincirine benziyor!" Diye mailler alıyorum. Saadet Zincirinin ne olduğunu sorduğum da ise cevap veremediklerini görüyorum. İşte bu bilinçsiz tavırlar, bugun bir çok kişinin marketing de rede sistemlerine önyargıyla yaklaşmasına neden oluyor. İşte bu yüzden de bu yazımı bu tür önyargılara cevap olması için yazıyorum.


Şimdi gelelim Titan Saadet Zincirinin ne olduğuna ve neden yargılandığına ..


TİTAN SAADET ZİNCİRİ.


NETWORK MARKETING SİSTEMİNİ KULLANMIŞTI.


AMA YASAL DEĞİLDİ!


Şimdi şu iki ayrımı iyi yapalım; Titan saadet zinciri, bir marketing de rede benzeri bir sistemdir. Çünkü network sistemini kendi emelleri için uyarlayıp kullanmışlardır. Ancak network marketing sistemi, kesinlikle bir saadet zinciri değildir. Titan grubuyla; ülkemizde tanınan network marketing sisteminin, ülkemizde bu dolandırıcılar tarafından tanıtılması sistemin talihsizliği olmuştur. Marketing de rede sistemi tamamen yasal bir pazarlama yöntemidir ve tüm dünyada ve ülkemizde de şirketler tarafından kullanılmaktadır.


Halk arasında Titancılar olarak bilinen topluluğun yargılanma sebepleri, ortada faturalandırılmış bir ürün olmamasıydı. Devlete vergi vermedikleri gerekçesiyle yani haksız kazanç elde ettikleri gerekçesiyle yargılanmışlardı. Tabi birde parasını alamayan mağdur vatandaşların şikayetleri bulunduğundan dolandırıcılık kapsamında da yargılanmışlardı. (Siga o Letras. mus. br no. marketing de rede de sistemas, haksız kazanç ve dolandırıcılıktır.


Network Marketing sistemiyle çalışan firmalarda ise devlete verilmesi gereken tüm vergiler şirket tarafından verilir. Ayrıca üyelerin primlerden kazandıkları kazançlardan da kesinti yapılarak devlete stopaj vergisi olarak şirket tarafından yatırılır. Ve elinizde satabileceğiniz ürünler olur. Bu ürünleri satarak da kazanç elde edebilirsiniz. Artık günümüzde bu şirketlerin yasal olmama gibi bir lüksleri kesinlikle yoktur. Sonuçta bu ülkenin başından bir Titan Saadet Zinciri faciası gezmiştir ve hiç kimse o kadar masraf yapıp kurduğu şirketinin bu yüzden kapatılmasını istemez.


Gelelim XNetwork Sistemine!


XNetwork sistemi, bugüne kadar hiç kimse tarafından uygulanmamış bir Ağ Pazarlama modelidir. (Hem hemical hem network sistemi bir arada kullanılıyor.) Şirket tarafından gerekli vergiler ödenecek. (Bu şirket, 12551 satîş ortağının ve ürün sahiplerinin kayıtlı olduğu ve bu zamana kadar sıkıntısız ödeme yapan Xticaret şirketidir.) Üyelerin kazançlarından devlete stopaj ödenecek. Ürün bilgileri posta ile ev adreslerine gönderilecek. Üyeler için online hizmetler ve ürünler verilip seminerler düzenlenecektir.


Bu yazımızı okuyan birinin titan saadet zinciri ve XNetwork sistemi arasındaki farkı, artık bariz olarak anlayabileceğini düşünüyorum 🙂


XNetwork Pro Team Ekibimize Katılmak İster misiniz?


Tıklayın ve ekibimizin avantajlarından yararlanın.


Bu Yazılarda İlginizi Çekebilir.


28 Temmuz 2018 XNetwork Sık Sorulan Sorular 15 Temmuz 2018 XNetwork Avantajları ve Güzellikleri 12 Temmuz 2018 XNetwork Nedir? 24 Temmuz 2018 XNetwork Mantığı 13 Ağustos 2018 XNetwork & # 8217; ta 6 Adımda Başarı Kitabı.


& ldquo; XNetwork Titan Saadet Zinciri mi? & rdquo; hakkında 1 yorum.


Ben de muhtemelen bu XNetwork & dahil olacağım. Umarım ki faydası olur.


Net Gelirim.


Forex & amp; Marketing afiliado.


Titan Saadet Zinciri Yanılgısı!


Aslında bu yazıyı yazmak için biraz geç kaldım. Uzun zamandır çevremdeki insanlara nezaman Network Marketing sistemleriyle ilgili bilgi vermeye kalksam hemen şöyle bir tepki geliyor karşı taraftan. & # 8221; Eskidende böyle bir şey vardı Titian Saadet Zinciri. Aynısı işte! & # 8221; Bu yanlış bilgi bugun bir çok kişinin Network Marketing sistemlerine önyargıyla yaklaşmasını sağlıyor malesef. Bu yazıyı bana eskiden bu soruyu soranlara ve ileride soracak olanlara cevap olması için yazıyorum.


NETWORK MARKETİNG NEDİR?


Marketing de Rede Türkeçeye çok katlı pazarlama olarak çevilebilir. Bugün Dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olan Harward üniversitesinde pazarlama modelleri kapsamında branş dersi olarak okutulmaktadır. Son yıllarda Network Marketing sistemiyle çalışan şirketlerin sayısı tüm dünyada büyük bir hızla artmıştır. Önümüzdeki bir kaç yıl içerisindede bu sektörde büyük bir patlama yaşanacağı öngörülmektedir. Peki ekonomi çevrelerinde neden böyle bir öngörü oluşmuş durumda. Sebebi tüm dünyadaki iş çevrelerinin Marketing de rede sisteminin pazarlamadaki gücünü farketmiş olmalarıdır. Network Marketing sistemiyle çalışan firmaların reklam maliyetleri yok denilebilecek kadar azdır. Çünkü ürünlerin reklamını şirket değil tüketiciler yapar. Yine bu sistemle çalışan bir şirket normal şartlarda ürününü satamıyacağı insanlara ürünlerini satma şansına sahip olurlar. Burada son kulanıcı devreye girer ve tavsiye üzerine satışlar gelmeye başlar. Marketing de rede Bu yüzden sistemini bazen tavsiye marketing olarakda görebilirsiniz çeşitli yerlerde. Peki tüketiciler bu firmaların ürünlerini neden tavsiye ederler çevrelerine. Cevabı basit tavsiye eden kişi satılan sua üründen yada sisteme katılan seu üyeden prim alır. Dahası kendi bulduğu üyenin bulduğu üyelerdende prim alır ve onların bulduklarındanda .. Bu şekilde alt kademelere kadar gider alınan primler. Kaç alt kademeye kadar prim alınacağı şirketten şirkete farklılık göstersede sonuçta bu işten tüketiciler karlı çıkarlar. Tüketici hem kullandığı ürünü indirimli almiş olur hemde ürünü tavsiye ettiği ölçüde para kazanır.


Şimdi gelelim Titan Saadet Zincirinin neden yargılandığına ..


TİTAN SAADET ZİNCİRİ YASAL DEĞİLDİ!


Halk arasında Titancılar olarak bilinen topluluğun yargılanma sebepleri ortada faturalandırılmış bir ürün olmamasıydı. Devlete vergi vermedikleri gerekçesiyle yani haksız kazanç elde ettikleri gerekçesiyle yargılanmışlardı. Tabi birde parasını alamayan madur vatandaşların şikayetleri vardı. Aynı zamanda dolandırıcılık kapsamındada yargılanmışlardı.


Network Marketing sistemiyle çalışan firmalarda devlete verilmesi gereken tüm vergiler şirket tarafından verilir. Нyelerin primlerden kazandıkları paralardanda% 20 kesilerek devlete stopaj vergisi olarak yatırılır şirket tarafından. Bu şirketlerin yasal olmama gibi bir lüxleri yoktur kesinlikle. Sonuçta bu ülkenin başından bir Titan Saadet Zinciri faciası geçmiştir ve hiçkimse okadar masraf yapıp kurduğu şirketinin bu yüzden kapatılmasını istemez. Ayrıca böyle bir durumda şirkete karşı oluşacak tepkilerden kaçınırlar. Sonuçta bu şirketler ürünlerini satmaktadırlar zaten sırf devlete vergi vermedikleri için şirketlerinin kapatılmasına kimse müsade etmez. Ayrıca ufak bir araştırma yaparsanız googleda görebilirsiniz. Şuan dünyada Network Marketing sistemiyle çalışan binlerce firma vardır. Tüm bu firmaların yasa dışı olduğunu söylemek abesle iştigalden başka birşey olmaz sanırım.


Sonuç olarak lütfen bu yazıyı okuduktan sonra Network Marketing sistemlerini Titancılarla kıyaslamaya devam etmeyin. Bunu yaparak bu sisteme katılan, bu iş için emek veren insanlarada haksızlık yaptığınızı unutmayın!


Oksijen Network Marketing eazısındada bu konuyla ilgili bir kaç yorum bulabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment